2010. július 29., csütörtök

News

Hoppá, Gerzson újra a válogatottban! :)

Immár hivatalos, hogy Gera Zoltán visszatér a magyar válogatottba! Egervári Sándor már kinevezését követően azonnal jelezte, egyik elsőszámú feladatának tartja a futballista visszahívását a nemzeti együttesbe, a tréner a jelek szerint sikerrel abszolválta a küldetést.
A terveknek megfelelően a nap folyamán személyesen is találkozott Angliában a szakember és a Fulham légiósa, melynek végén a futballista kijelentette, amennyiben szerepet szánnak neki, szívesen viselné újra a címeres mezt – írja az mlsz.hu.



Van egy másik remek hír is, magyar vonatkoztatásban, ugyanis Gulácsi Pétert elviszi magával Roy Hodgson a mai Európa-Liga mérkőzésre, ahol a Liverpool a macedón Rabotnicki csapata ellen lép pályára. Mint ismeretes, Gulácsi Péter ott volt a Liverpool svájci edzőtáborában, sőt, a Grasshoppers elleni felkészülési meccsen, Roy Hodgson első mérkőzésén lehetőséget is kapott a Poolban és a beszámolók szerint tökéletesen megállta a helyét. Gulácsi Péter valószínűleg a kispadon kezdi majd a mai mérkőzést, amelyen nem lép majd pályára a felkészülést csak a napokban megkezdő Steven Gerrard, Jamie Carragher, vagy a frissen igazolt Joe Cole.

Forrás: Pepsifoci.hu

http://www.origo.hu/i/0906/20090617virualisf4.jpghttp://www.origo.hu/i/0912/20091201kapusgula.jpg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése