2010. július 29., csütörtök

Latest Transfer Rumours

Mai Premier League pletykák, vagy lehetséges átigazolások

http://www.footballtransferleague.co.uk/App_Themes/Common/img/themanager.gif

A Bristol City menedzsere, Steve Coppell gondolt egy merészet, és felajánlott egy 12 hónapos szerződést a szabadon igazolható David James-nek.

A Premier League új szereplője a Blackpool, ajánlatot készül tenni az Ipswich Town csatáráért, Jon Stead-ért, aki egyébként átadólistára van téve, de a Bristol City-t már visszautasította.

A Török Besiktas újabb sztárt igazolna, ezúttal az Aston Villa-ból szemelték ki John Carew-t. Ha őt is sikerülne leigazolniuk, akkor idén már Carew lenne a harmadik nagy név a csapatban Guti és Quaresma után.

A Manchester United vezet a Ghánai középpályás Anthony Annan szerződtetéséért folyó versenyben, a hírek szerint a Chelsea és az Arsenal is érdeklődik a 24 éves játékos iránt, aki jelenleg még a Rosenborg játékosa.

A Tottenham 4 millió fontos ajánlatot készült tenni a Manchester City-ben játszó Craig Bellamy-ért.

A Blackburn kész eladni az Ausztrál középpályását, Mike Grella-t, akit 2 millió font körüli összegért meg is venne a Galatasaray.

A Wigan klub rekordnak számító, 7 millió fontos értékért szerződtetné a chilei csatárt, Humberto Suazo-t, aki iránt a Birmingham és a Sunderland is érdeklődik. A 29 éves játékos egyébként a Monterrey játékosa.

A Chelsea még a szombaton kezdődő németországi túrájuk előtt szeretné leigazolni a Benfica középpályását Ramirest. A legutóbbi ajánlat 17 millió font volt.

A Liverpool új főnöke, Roy Hodgson az Aston Villa-ban játszó Stiliyan Petrov-al potolná a lehetséges távozó, Javier Mascherano-t. A 31 éves bulgár játékosért 7 millió fontos ajánlatot tesz a Pool'.

David Beckham, a 35 éves angol középpályás lehet, hogy hazautazik, ugyanis megígérte a West Ham United-nek hogy átgondolja az ajánlatukat, s így angliában fejezheti be a pályafutását.

Források: Daily Mirror, Daily Mail, The Sun, Daily Star

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése