2010. december 20., hétfő

A Man City szenzációs licitharcban a Liverpool-al


Nos, ha azt mondanám hogy Ronaldinho a Liverpool-ba tart, azt mondanád ez nevetséges, de a City-be való igazolását látszólag mégis ők bonyolítják.

A Tuttomercatoweb.com értesülése szerint, a Man City 7.5 millió eurós évi fizetést ajánl az egykori világbajnok játékosnak.

http://fantaetilio.files.wordpress.com/2009/02/ronaldinho.jpgA mostani időszakban Ronaldinho San Siro-ból vélhető távozása a legfelkapottabb téma a médiában, ám lassan úgy tűnik lezárul ez a téma. Nyáron lejár a játékos szerződése, és mivel nem teljesít elég jól a Serie A-ban, a Milan egyenlőre nem kíván hosszabbítani a játékossal, s mielőtt még lejárna a szerződése, gyorsan szeretnének pénzt csinálni Dinho távozásából januárban.

A legmegfelelőbb döntés a brazil számára játéka szempontjából a Palmeiras lenne, de ez hatalmas fizetési csökkenéssel járna, így nem valószínű hogy hazájába igazolna.

A 30 éves játékos a 2006-os VB óta nem találja régi önmagát, emiatt rengeteg kritikát kap. Igaz az utóbbi években nem is a futballra koncentrált, sokkal inkább a piálásokra és a partyzásokra. Amióta a brazil zseni otthagyta a Nou Camp-ot, nem tud stabil kezdőjátékos lenni.

A tavalyi szezont ugyan nem zárta rosszul Dinho, a Serie A-ban ő adta a legtöbb gólpasszt, s rúgott is 12 gólt, de a Milan szurkolók mégsem elégedettek vele.

Ronaldinho Januárban elérhetővé válik, és 22 millió euró ellenében el is engedné a Milan. 2008-ban ugyanezért az összegért igazolt el a Barca-ból Dinho, a Man City-nek természetesen nem is lenne gondja az összeg kifizetésével,  de nem lenne rizikós kifizetni ennyi pénzt egy padozó játékosért?

Szerintem jobban tenné Ronaldinho ha inkább nyáron hazájába, vagy ki tudja, mondjuk a LA Galaxy-ba, vagy Qatar-ba, vagy egy olyan csapathoz ahol nem okoz gondot a magas fizetését kicsengetni.

Forrás: .footballtransfertavern.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése