2010. szeptember 27., hétfő

Football Manager 2011 Újdonságok

 Szerződési ajánlatok - Idén mutatkozik be a szerződéseknél az élő tárgyalási rendszer, egy csomó új lehetőséggel. Meg kell tanulnunk a különböző mentalitású ügynökökkel tárgyalni, hogy tető alá hozhasd a soron következő álomigazolásod.

Újragondolt edzés rendszer - Még több alaptréning és új egyéni egyéni edzési lehetőség, ahol 14 fő tulajdonságot fejleszthetünk majd. Valamint egy új meccs előtti utasítások képernyő, ahol megkérheted a csapatot, hogy koncentráljanak bizonyos területekre.

Fejlesztett utasítások - Új stábértekezlet opciók, valamint az új játékosutasítások ahol privát beszélgetésbe elegyedhetünk az adott játékossal. Ezen felül soha nem látott opciók is lesznek, amik új szintre emelik a játékosutasításokat.
Feliratkozás a hírekre - Hírek és üzenetek az eddiginél is felhasználóbarátabbak lesznek. Hírek tucatjait fogja szolgáltatni az új, még intelligensebb hír modul.

Meccsnézés - Játsz reflektorfényben! Most először éjszakai meccsek is lesznek. 100 új animáció a pályán, stadionok, játékosok, gólörömök és még több újdonság.

Dinamikus liga reputáció - Ez az új fejlesztés azt jelenti, ha egyre jobb a csapatod, a bajnokság színvonala is emelkedhet, több és jobb, nevesebb játékosokat vonzva a bajnokságba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése