2011. január 17., hétfő

Átigazolási hírek

A Chelsea és a Manchester United célkeresztjében is szerepel Alexis Sanchez, a Udienese chilei támadója, ő azonban a legalább még a szezon végéig szeretne maradni jelenlegi csapatánál. A chilei támadó ára 26 millió font körül mozog, jelenlegi szerződése 2014 júniusában járna le.

Steven Pienaar átigazolásához egyre közelebb áll a Tottenham, bár a Chelsea részéről már elfogadott egy 3 millió fontos ajánlatot az Everton. A hírek szerint Pienaar nem tudott megegyezni a Chelsea-vel a szerződési feltételekben, ezért várhatóan a Tottenham lesz a befutó.

A Liverpool felvette a kapcsolatot az Ajax-al Luis Suarez átigazolásával kapcsolatban. A csatár szerződése 2013 nyarán jár le, és egy 20 millió fontos ajánlat lehetővé is tenné az esetleges átigazolást.

A Fulham, a Newcastle, és a Bolton is szívesen kölcsönvenné Shaun Wright-Phillips-et a Manchester City-től. Talán a Fulham lehet a befutó, hiszen Mark Hughes korábban már dolgozott együtt az angol szélsővel.

A PSV Eindhoven szeretné csapatában tudni Eidur Gudjohnsen-t, aki jelenleg a Stoke City csapatát erősíti. Az izlandi csatárt a másodosztályban szereplő Swansea City is szeretné leigazolni, és egy ehhez hasonló átigazoláshoz szülsége is lehet az egykori Chelsea sztárnak, hiszen a Stoke City-ben is csak 5 alkalommal lépett eddig pályára, és akkor is csak csereként.

A Real Madrid visszautasította az AC Milan kölcsön ajánlatát Ezequiel Garay-ért.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése