2010. augusztus 23., hétfő

Fifa 11 PC gameplay presentation and gameplay video

Végre itt van, PC-s videók az új fifából ;) Az első videó Ian Jarvis prezentációja volt amit lentebb meg is nézhettek. A legfontosabb infó, amit már korábbi cikkeinkben is említettünk, hogy nagyon örülnek neki, hogy most már a Pc-s verzióban is nextgen motor lesz. Gondolom, hogy a csökkenő Pc-s eladások miatt is kellett a nagy újítás, de fogjuk fel úgy, hogy tényleg meghallgatták a kéréseinket.

A másik fontos információ a gyakorló aréna, ahol egy csomó mindent ki lehet majd próbálni. Ami kérdés szintén sokakban felmerült, hogy milyen újítások lesznek még ezen kívül multiplayerben, illetve online. A legfontosabb, hogy egyszerre 10 játékos is tud majd egymás ellen játszani.

A Manager módban is rengeteg hibát javítottak Ian szerint összesen 64 dolgot módosítottak az előző évi verzióhoz képest.

Új a Virtual Pro mód is, amelyben saját játékosunkat hozhatjuk létre és importálhatjuk, akár az online játékokba is.

A Pc-s gameplay-t egy Stuttgart-Bayern meccsen követhetitek végig. A grafikai beállítások nem a maximumon vannak, mivel Ian Jarvis laptopjáról futott a játék. A meccs alatt elmondja, hogy fejlesztették a kapusok játékintelligenciáját, szóval az úgynevezett cheap shot probléma ezzel megszűnt.
A bemutatón azt is szemléltette, hogy mennyivel életszerűbbé tették például a hosszabb passzok esetében a labdakezelést, hiszen egy rossz passz esetén a fogadó játékosnak, sokkal nehezebb kezelni a labdát.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése